torsdag 17 december 2009

Bless the Child

Det har blivigt väldigt många recensioner den senaste tiden, men det är la bara kul. Nu när man har ork och vilja att skriva.

Bless the Child
Drama 2000
Regi:
Kim Basinger

Sjuksköter156435skan Maggie O Connors liv förändras en julnatt när hennes syster Jenna dyker upp med ett nyfött autistiskt barn vid namn Cody. Jenna överger Cody i Maggies armar och Cody blir snart det barn som Maggie alltid önskat sig. Sex år senare så utspelar sig en serie mord på barn som föddes samma år och exakt på samma dag som Cody, och inte nog med det så dyker Jenna upp igen men sin make och kräver Cody tillbaka. Det visar sig snart att Cody är ett mycket speciellt barn, ett barn som är lika speciellt som de som föddes för 2009 år sedan.

Är man intresserad av religion, ockult eller liknande så är denna film nästan ett måste. Sägs vara en thriller men än en gång så lyckas det bli en mer drama liknade film. Men ett bra drama, jag blev förvånad. Man känner igen många scener ifrån världens mest läsa bok (gissa vilken), speciellt en scen som verkligen får mig att le.
Betyg: 3/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar