måndag 14 december 2009

En dag kämpig dag!

Denna dag har varit helt uppåt väggarna. Nu skall vi skriva om helvetesdagen på jorden:

Dagen börjar med att man är helt slut efter att endast ha sovit några få timmar efter vissa komplikationer att somna. Sen har vi en engelska lektion packad med övningar, stavning och text. Efter det en och en halvtimmes excel lektion där läraren inte hade en aning om hur allt fungerade. Sen är det två sidor matte som väntar, trööögggttt. Sen luch…wiii Nej såklart inte.

Jag och Clara hade knappt någon lunch eftersom vi satt och samlade fakta och skrev manus till mediakunskapen eftersom våran gruppkamrat dragit till Stockholm och inte kan skicka in materialet i tid. ( upplysningsvis: hon har fortfarande inte skickat något) Efter det Svenska, då skrev vi färdigt manus och sätta igång och kopiera allt.
Sen äntligen är det dags för att börja filma på mediakunskapen, men ingen kamera…..BC har alla. Jaha leta rätt på BC, han finns ingenstans. Karin tror han är på andra sidan E –huset, hon hade fel han är i arbetsrummen, i andra ändan av rummen. BC har ingen kamera, men Helena har en!
Jaha upp till Helena, hon har kamera!! Janne öppnar rolig bild, vi får tag i kläder, är sådär lagom stressande. Vi sätter upp allt och försöker får det bra och allt rullar på tills…… natta har kameran och filmar upp vårat band!!!! Vi tar kameran och in i vårt rum, äntligen lugnt och ro att filma......musik har övning och vi filmar i rummet bredvid…… inget att göra åt vi filmar när de är tysta. Det går smärre åt helvete men vadå…..batteriet slut……vi använder sladden. Bandet är kanske slut.. vi är inte säkra. Någon spelar fiol utanför just när kameran rullar!!!!

Men vi blev någorlunda klara, vi skall filma det sista imorgon. Vi mår båda illa utan utmattning.Bra jobbar clara.. imon tar vi om hela jävla helvetet igen!!!

3 kommentarer:

  1. HAHA det var nog verkligen inte meningen att vi skulle filma idag!

    Tack själv, fasten allt var sär idag så gjorde vi iaf ett bra jobb tillsammans :) cred till oss för fan!

    SvaraRadera
  2. Förresten är jag inte bäst för att jag har lärt mej att kommentera? :o

    SvaraRadera
  3. Ja cred som fan till oss!

    Ja det är jätte duktigt att du lärt dig kommentera, hoppas du använder dina nyfunna kunskaper med XD

    SvaraRadera